HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Wat moet ik regelen?

Je vraagt je misschien af wat je zelf moet regelen als je een goede videograaf uit Rotterdam inhuurt op je bruiloft. Het antwoord daarop is simpel: helemaal niks. Behalve de dingen die je voor jezelf moet regelen, maar er komt niks extra’s bij kijken als je een filmmaker inhuurt. De camera wordt geregeld door de videograaf zelf, hij beschikt over alle nodige materialen. Dat is wel zo handig, want zijn eigen camera beheerst hij volledig. Hij kent elk knopje op het toestel. Als er audio bij komt kijken regelt hij ook de microfoons. Zo is er een garantie dat het geluid goed is.

Hoe zit het met het geluid?

Zoals net genoemd werd kan je film ook met een goede audio komen in plaats van een muziekje eronder. Hiervoor moeten de microfoons meegenomen worden. Hierbij heb je verschillende opties. Je kan voor de keuze gaan dat iedereen een microfoontje krijgt die ze bij zich kunnen dragen. Het nadeel is dan wel dat er heel veel materiaal is. Een andere optie is een microfoon op de camera. Op die manier is er audio van alles wat gefilmd wordt. Dit scheelt een hoop werk wat betreft uitzoeken. De laatste optie is om op verschillende plekken op de locatie een microfoon te plaatsen.

Wat extra vragen voor de videograaf uit Rotterdam

Vooraf is het een goed idee om de videograaf uit Rotterdam wat vragen te stellen over de camera. Kan hij bijvoorbeeld goed filmen in het donker? Als je feestje tot laat in de avond duurt krijg je te maken met slechter licht. Daglicht is namelijk het beste licht om te filmen. Er moet wellicht rekening gehouden worden met het aantal lampen dat er geplaatst gaat worden op de bruiloft. Ook is het leuk om te weten of de camera in slow motion kan filmen of niet. Hier kan je dan natuurlijk je voorkeuren over doorgeven. Boek snel je afspraak via de site!