HN  web solutions
Image default
Marketing

Laat een huisstijl en logo ontwikkelen voor je bedrijf in de zorg

Wil je een huisstijl en logo ontwikkelen voor je bedrijf binnen de zorg? Dan ben je bij Van de Polder bij de juiste persoon. De eigenaar van dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en merkidentiteit. Om je merkidentiteit terug te laten komen, is het belangrijk dat er een bijpassende huisstijl wordt gebruikt. Martijn van de Polder helpt je graag bij het visualiseren van deze huisstijl.

Een huisstijl die bij je bedrijf in de zorg past

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om een passende huisstijl en logo te hebben. Hiermee straal je namelijk de merkidentiteit en de waarden van je bedrijf uit naar de buitenwereld. Het is verstandig om de merkontwikkeling van je bedrijf uit te besteden aan een professional. Eén van deze professionals is Martijn van de Polder. Hij gaat voor je aan de slag met het ontwerpen van een logo en huisstijl. Deze ondernemer beschikt over veel kennis over merkstrategie en merkontwerp. Hierdoor weet je zeker dat het ontwikkelen van de huisstijl en het logo met veel zorg gebeurt. Bij Van de Polder hoef je je geen zorgen te maken over hoe de huisstijl eruit komt te zien. Er wordt veel creativiteit gebruikt om het logo er uniek uit te laten zien. Het is dan ook belangrijk om een uniek logo te creëren wat mensen aanspreekt. De merkidentiteit wordt weergeven in de huisstijl en het logo.

Kies voor dé merkmaker van Zwolle

Ben je geïnteresseerd om een huisstijl en logo te laten ontwikkelen voor je bedrijf in de zorg of een andere branche? Van de Polder heeft veel ervaring met merkidentiteit en het ontwerpen van een passende huisstijl. Je komt gemakkelijk in contact voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je al jouw wensen en voorkeuren aangeven. Maak direct een afspraak via het boekingsformulier.