HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Online IT-contracten analyseren: hoe werkt dat precies?

Online IT-contracten analyseren is een interessante optie voor alle ondernemers die met dit soort contracten te maken hebben. Waarom? Het is heel belangrijk dat deze contracten van A tot Z in orde zijn, zodat risico’s aan uw kant uitgesloten kunnen worden. U kunt tegenwoordig heel eenvoudig online uw IT-contracten analyseren, bijvoorbeeld via IT-Contractscan. Het fijne van deze onlinedienstverlening is wel dat u altijd zekerheid heeft over de overeenkomsten. Hierdoor kunnen vervelende risico’s, waar u zichzelf niet bewust van bent, snel worden uitgesloten.

Zo kunt u in 3 stappen uw IT-contracten analyseren

Laat u uw IT-contracten analyseren door IT-Contractscan? Dan vinden alle handelingen eenvoudig online plaats. U regelt het snel en makkelijk, waarna u snel resultaat ontvangt. Deze aanbieder kan uw IT-contracten analyseren door de volgende 3 stappen met u te doorlopen.

De eerste stap is het eenvoudig opstarten van een scan. Laat u online uw IT-contracten analyseren, dan kunt u de betreffende contracten eenvoudig uploaden. Hierbij vult u de nodige gegevens in, zodat u een terugkoppeling kunt ontvangen. De scan kan direct worden gestart en u ontvangt een eenvoudige betaaloptie via iDEAL.

U wilt natuurlijk weten wat er gebeurt. Dit spreekt voor zich. Laat u uw IT-contracten analyseren en is de scan gestart in de eerste stap? Dan ontvangt u een mail met de gegevens van uw account en de factuur voor in uw administratie. U kunt eenvoudig op uw account inloggen om uw bestellingen in te zien, uw facturen te bekijken of uw gegevens zelf aan te passen, bijvoorbeeld na een verhuizing.

Ontvang snel uw rapport

Binnen slechts 3 werkdagen ontvangt u een rapport over de IT-contracten die u heeft laten analyseren. Hierin vindt u alle belangrijke informatie over het geanalyseerde contract. Door de snelle werkwijze hoeft u leveranciers niet lang te laten wachten op ondertekening van het contract wanneer alles in orde is.