HN  web solutions
Image default
Bedrijven

De Postcode Loterij, waard of niet?

U kent het wel, De Postcode Loterij, een loterij waarbij u maandelijks een bedrag betaalt en waarbij u tevens kans kan maken op geweldige prijzen als miljoenen euro’s. Dit is uiteraard de hoofdprijs en de kans op de winst hiervan is uiteraard extreem laag, daarbij moeten we wel niet vergeten worden dat het mogelijk is om andere soorten prijzen te kunnen winnen. Natuurlijk zijn deze prijzen uiteraard niet altijd even waardevol, maar om mensen tevreden te houden worden er toch vaak gekozen om kleine presentjes naar trouwe klanten te sturen. Mocht u zelf In het bezit zijn van een abonnement hiervan en toch niet meer tevreden zijn met deze service, dan kunnen wij ons voorstellen dat u graag de Postcode Loterij wilt opzeggen.

Hoe werkt het?

Om kans te maken op een mooi geld bedrag bent u dus vereist om mee te spelen met de Postcode Loterij, als u dan een abonnement hebt afgesloten dan wordt er van u verwacht dat u maandelijks een bedrag betaald, waarna u In de loting meegaat om kans te maken op 58.9 miljoen euro( dit jaar ).  Of u uiteraard bereid bent om dit maandelijks bedrag te kunnen talen aan de Postcodeloterij om kans te kunnen maken op hun prijzen, is uiteraard aan u.

Niet meer tevreden? Wat dan?

Als u zelf In het bezit was van één van zulke abonnementen, maar de tevredenheid van u gedaald is door de loop van de jaren met het aanbod van de Postcodeloterij, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u graag de Postcode Loterij wilt opzeggen. Het is natuurlijk namelijk niet de bedoeling dat u ontevreden bent met een abonnement waar u maandelijks toch een flink bedrag voor moet neerleggen. Daarom vraagt u zich misschien wel af hoe moet u een Postcode Loterij abonnement opzeggen? Tegenwoordig zijn er gelukkig websites die dit makkelijker voor u kunnen maken. Waardoor u zelf niet eens met de Postcodeloterij in contact hoeft te komen als u daar geen behoefte aan hebt.