HN  web solutions
Image default
Bedrijven

5 leuke ‘sporten’ voor een fitter lijf

Wil jij wel wat fitter worden, maar ben je niet zo’n fan van hardlopen, fietsen of zwemmen? Dan zijn er gelukkig genoeg dingen over, waardoor jij fitter kunt worden. Het hoeft ook niet allemaal meteen zo ingewikkeld te zijn. Kijk gewoon wat bij jou past en probeer eens wat dingen uit. Benieuwd naar wat opties? Check het hier.

1.Trampoline springen

Die had je misschien niet zien aankomen, maar eigenlijk is een trampoline ideaal. Een trampoline kun je thuis gewoon neerzetten en heb je zo altijd bij de hand. Er zijn zelfs opvouwbare trampolines die je ook nog eens gewoon binnen kunt neerzetten. Aan deze trampolines zit een soort handvat, zodat je niet van de trampoline valt. Vasthouden dus…

2.Wandelen

Ja dat klinkt niet zo sportief, maar als jouw conditie echt nul is? Dan is dit meestal de meest ideale beweging om mee te beginnen. Met elke dag een kwartiertje lopen, heb je dan al heel wat winst te pakken. Is zelfs dat nog te ambitieus? Bouw het dan rustig op. Slechter kan het er niet van worden toch?

3.Tuinieren

Misschien ben je wel niet zo’n sporten om te sporten mens. Zoek dan de beweging in een leuke hobby zoals tuinieren. Met tuinieren krijg je al snel wat beweging. Neem een moestuin en je weet zeker dat je aan de slag moet. Daarnaast krijg je dan ook nog eens lekkere groenten en fruit van het land, als alles naar wens verloopt.

4.Neem een bijbaan als postbode

Je kunt jezelf ook wat meer stok achter de deur geven. Neem een bijbaan als postbode en doe alles lopend of met de fiets. Reken maar dat je dan beweging krijgt. Binnen een paar weken de krant bezorgen heb jij een mooie conditie opgebouwd.

5.Steppen

Niet iedereen wordt gelukkig van fietsen, maar wat dacht je dan van steppen? Het is misschien niet zo standaard, maar boeit jou dat eigenlijk? Lijkt steppen jou leuk? Begin er dan gewoon mee. Ga er anders eens eentje huren, dat kan soms ook. Wat ook kan is een step kopen. Mocht het toch niet het succes zijn dat je ervan had gehoopt, kun je hem altijd nog weer op marktplaats zetten.

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines